SZEMÉLYGÉPKOCSI

2016-06-14

SZEMÉLYGÉPKOCSI

B kategória részletes tájékoztató elméleti és gyakorlati tanfolyamokhoz


Tantermi és elearninges tanfolyamainkra jelentkezni személyesen lehet irodánkban az ügyfélfogadási időben, a jelentkezési lap kitöltésével és annak aláírásával.

Tantermi képzés esetén beiratkozáskor kap tájékoztatást a tanuló a tanfolyam kezdésének időpontjáról. Az órák kedden és csütörtökön 16:00-tól 19:10-ig tartanak (vagy közösen előre egyeztetett időpontokban) 7 alkalommal. Az elmélet vizsga ezt követően 2-3 munkanapon belül kerül lebonyolításra. A tanórákon részt venni kötelező. Mulasztás esetén pótóra vétele kötelező. Ennek díja: 5000.- / óra

E-learning képzés esetén a beiratkozást követő pár percen belül kap a tanuló egy regisztrációs emailt, ezt követően, regisztráció után azonnal kezdheti a tanulást. A tanfolyam elvégzését egy automatikus email igazolja, amit az iskola és a tanuló is megkap. Ennek birtokában jelenthető elméleti vizsgára.

Az elméleti tanfolyam és vizsga ára mindkét képzés esetén 45000.- illetve 4600.- ami beiratkozáskor fizetendő, tantermi képzésnél legkésőbb az első tanórán. Minden befizetésről előlegszámla kerül kiállításra. Elsősegély tanfolyam e-learninges formában is végezhető, ára 15000.- Forint, beiratkozáskor fizetendő.

Az Elsősegély nem tanfolyamköteles, a vizsga díja a Vöröskereszt felé fizetendő csekken, melynek díja 8200.- Ez a tanfolyam és vizsga a forgalmi vizsgáig elvégezhető és letehető, a többi vizsgától és tanórától független.

Elméleti vizsgára az bocsájtható, aki a tanfolyamot elvégezte és az Egészségi alkalmasságáról szóló igazolást az iskola felé az előre jelzett időpontig leadta. Első elméleti vizsgán a 8 osztály meglétét igazoló eredeti bizonyítványt a vizsgabiztosnak be kell mutatni.

A gyakorlati képzés alatt a tanulóknak 29+1 órát illetve 580 km-t kell minimum teljesíteniük. Ennek ára 7000.- / óra, heti 2 alkalmas vezetés esetén. Gyorsított képzés is kérhető, ez heti 4-5 alkalmat jelent, ebben az esetben az óradíj 8000.- Forint. Ezt 3 részletben fizetik az iskolának 10 óránként, mindig a 10 óra elején. Tehát 3×70000.- Ft, illetve gyorsított képzés esetén 3×8000.- Forint kerül befizetésre. Az utolsó részlettel együtt fizetendő a forgalmi vizsgadíj, melynek összege 11000.- Forint.

A papír formájú vizsgaigazolás kiállítása a 2017. január 31 után az NKH rendszerébe beiktatott tanulók számára megszűnik, helyette ez elektronikus formában kerül kiállításra, amit az Okmányirodák felé automatikusan megküldenek. Ennek feltétele, hogy az első jogosítványukat végzők a sikeres Elsősegély vizsgát igazoló kártyájukat a teljes oktatás időtartama alatt bármikor a Nemzeti Közlekedési Váci kirendeltségén bemutassák.

Vác, 2021.07.01.

 

Mívesné Povázsay Éva, iskolavezető

Iskolánk „B” kategóriás tanfolyamaira vonatkozó „Vállalási feltételei” itt találhatók!