E-LEARNING

2016-06-14

E-learning

Az e-learning képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni. A tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és elsajátíthatóvá az ismereteket. A képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kaphatsz a megszerzett tudásról. Az e-learning tananyag gyorsan tudja követni az ismeretanyag (például a KRESZ) változásait is.

Az e-learning oktatáshoz tananyagra és keretrendszerre van szükség. A keretrendszer (e-Titán) azonosítja a tanulót (biztonságos belépés egyedi kóddal), tárolja a tananyagban történő előrehaladást és az elvégzett tesztek eredményeit. Számon tartja a tananyagrészek elvégzésének sorrendjét, az előrehaladás feltételeit (pl. egyik fejezetről csak sikeres teszt esetén lehet továbblépni a következő fejezetre) és a tanulásra fordítható időt is.

Az e-learning előnyei

Bárhol és bármikor hozzáférsz a tananyaghoz, csak számítógép és internetelérés kérdése az egész. Nem kell órákat utaznod a tanfolyam helyszínére, időt és energiát spórolsz, sőt, akár külföldről is tanulhatsz. A saját ritmusodban haladhatsz, mégis szabályozott az előrehaladásod. Annyit tanulsz, amennyi időt éppen rá tudsz szánni. Az interaktív tartalom, az érdekes és életszerű példák könnyen érthetővé és megjegyezhetővé teszik a tananyagot. Rendszeresen ellenőrizheted a tudásod, hogy lásd, hol tartasz, és mennyi felkészülésre van még szükséged a sikeres vizsgához.

Miért jó?

  • naprakész információ a teljes képzéseddel kapcsolatban
  • szabadidődnek megfelelően tervezheted a tanulás, gyakorlás és vizsgák folyamatát
  • rugalmas, kényelmes és egyszerű fizetési lehetőségek
  • nem vagy helyhez és időhöz kötve, akár otthonról is tanulhatod az elméletet
  • egyéni képességeid szerint haladhatsz
  • a KRESZ tesztekkel bármikor felmérheted addig elsajátított tudásodat

Mi szükséges hozzá?

Ha ezt olvasod, szinte minden technikai feltétel adott a webjogsi szolgáltatásainak eléréséhez, ugyanis a képzésmenedzsment rendszer használatához és a tanuláshoz csak egy számítógép és egy internetes böngésző szükséges Flash lejátszóval. A tananyagok és a keretrendszer az e-learning szolgáltatónál vannak telepítve. Ezeket a számítógéped internetböngészőjén keresztül éred el, így nincs szükséged sem speciális szoftverek telepítésére, sem mély informatikai ismeretekre.

Tanulók véleménye a képzésről

„Én 1 éves és 8 éves gyerekek mellett vettem igénybe ezt a lehetőséget. 100%-ig meg vagyok elégedve és rendkívül örülök neki, hogy egyáltalán van ilyen tanulási módszer. Nincs kötöttség, szoros időbeosztás… Amikor van időm tanulok. Tökéletes!!!”

„Nagyon tetszett ez az oktatási forma, a megkezdett gyakorlathoz a fizetési, ügyintézési felület egyszerű, könnyen kezelhető, és jól nyomon követhető.”

„Mert a gépjárművezető oktatók odafigyelők, segítőkészek”

„Egyszerűen kezelhető, érthetően fogalmaz, szemléletes. Számomra a legfontosabb az volt, hogy nem voltam fix időhöz és tanteremhez kötve, akkor tanultam, amikor volt rá időm és lehetőségem. Ebből kifolyólag gyorsabb is. Persze az sem elhanyagolható, hogy így olcsóbb volt a tanfolyam.

„Az e-learning egyszerűen elvégezhető bárhonnan és jól fel tud készíteni a vizsgára. Sok oktató közül választhatunk könnyedén.”

„Érthető, világos magyarázat, jobb mintha iskolai kresz órán vettem volna részt.”

„Számomra fontos volt, hogy online, saját időbeosztásommal tudjam elvégezni a tanfolyamot, nem kellett órákra bejárnom. Mivel külföldön élek, sok időt spóroltam vele, így elegendő csak a KRESZ vizsgára mennem.”

„Mert egyszerű, és az oktatóm is nagyon jó, ha meglesz a jogsim e hónapban bátran megyek ki a forgalomba, mert tudom, hogy biztonságos szabályos vezetés technikai képzést kaptam!”

„A képzést végigcsinálva a KRESZ vizsgán hibátlan tesztet töltöttem ki és nem csak hirtelen magolás volt. Sikerült úgy elsajátítani a tananyagot, hogy vezetés közben a forgalomban minden beugrik! Ha bárki kérdez a rendszerről csak ajánlani szoktam!”

„Nagyon gyors: pár nap alatt (postai adminisztrációval együtt) megcsináltam a tanfolyamot.”

„Nagyon életszerű, egyértelmű, hasznos, látványos, mindenre kiterjedő, munka és iskola mellett, bármikor oda ülhettem a gép elé, hacsak 10 percem volt, akkor annyit tanultam, ha volt 2-3 órám akkor annyit, minden nap. Nem voltam sem idő sem helyhez kötött. Azóta is mindenkinek ezt ajánlom, aki jogosítványt szeretne szerezni. Köszönöm Önöknek a sikeres KRESZ vizsgámat!!!!”